Parkhaven 1268242 PL Lelystad 06 – 14175240

Epionce

De sleutel naar echte schoonheid ligt in het herstellen van de huid van binnenuit. Epionce onthult het natuurlijk herstellend, versterkend en beschermend vermogen van uw huid.

EpionceSchoonheidssalon HUID werkt graag met Epionce. Daar heeft uw schoonheidsspecialiste zo haar redenen voor: met Epionce worden schadelijke factoren bestreden en de barrièrefunctie van de huid hersteld. Hierdoor neemt het herstellend vermogen van de huid zienderogen toe en dát merkt u!

In tegenstelling tot veel andere huidverzorgingsproducten, werkt Epionce verder dan alleen de oppervlakte van de huid. De unieke, uitgebalanceerde mix van plantaardige elementen dringt diep door in de huidlagen en verbetert vanaf daar de natuurlijke barrièrefunctie van de huid. Effecten van ziekten en ouderdom worden hierdoor effectief bestreden. Ook voorkomt Epionce het ontstaan van ontstekingsfactoren in de huid.

Epionce werkt niet op basis van beloften, maar op grond van wetenschappelijke studies: onafhankelijke, nationaal erkende onderzoeksinstituten hebben het eindproduct zorgvuldig getest.

Meer informatie over Epionce

Kijk voor meer informatie op de website van Epionce: www.epionce.nl