Parkhaven 1268242 PL Lelystad 06 – 14175240

Specialisme

Acne behandelingen

Wat is Acne? Acne is een van de meest voorkomende huidaandoeningen. Kenmerkend zijn de papels, pustels(puisten) en comedonen(mee-eters) die voorkomen in het gezicht, op de schouders, borst en rug. Ongeveer 40% van de tieners/jeugd en adolescenten lijdt aan deze aandoening. Acne ontstaat door een combinatie van factoren. De aanwezigheid van slechts 1 hiervan zal dus in het algemeen niet tot acne leiden, maar als enkele factoren samen aanwezig zijn, versterken ze elkaar en kan acne het gevolg zijn. Meer informatie over acne behandelingen!

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage wordt, zoals de naam al zegt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen ten behoeve van duidelijk zichtbare huidverbetering. Het is gebleken, dat wanneer de huid extra wordt geprikkeld, er een versnelde celdeling in de huid plaats vindt. Een versnelde celdeling betekent een versnelde groei, dus ook een versneld herstel. Wanneer de bloedtoevoer naar de huid op een verantwoorde wijze wordt gestimuleerd met stevige massage grepen wordt ook de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur gestimuleerd. Meer informatie over bindweefselmassage!

Glycolzuur

Superieure huidverbetering met Glycolzuur van md formulations®. Vandaag de dag is md formulations® de meest uitgebreide huidverbeteringslijn op basis van Glycolzuur, het fruitzuur, gewonnen uit suikerriet. In wetenschappelijke kringen is reeds lang bekend dat Glycolzuur het meest effectieve fruitzuur is voor cosmetisch gebruik. Omdat Glycolzuur de kleinste moleculaire structuur heeft van alle fruitzuren, bezit het het grootste vermogen om diep door te dringen in de huid. Meer informatie over glycolzuur!

Elektrisch ontharen

Overbeharing is een verschijnsel dat niet alleen vaak praktische, maar ook emotionele problemen met zich meebrengt. Het herhaaldelijk verwijderen van haren met pincet of andere materiaal, of het vermijden van lichamelijk contact zijn niet de meest aantrekkelijke oplossingen om de overbeharing voor de buitenwereld te verbergen. Meer informatie over elektrisch ontharen!

Benieuwd wat wij voor uw huid kunnen betekenen?

HUID nodigt u graag uit voor een gratis en vrijblijvend behandeladvies! Maak een afspraak via onze contactpagina of stuur een WhatsApp bericht naar 06 – 14175240