Parkhaven 1268242 PL Lelystad 06 – 14175240

Glycolzuur

Superieure huidverbetering met Glycolzuur van md formulations. Vandaag de dag is md formulations de meest uitgebreide huidverbeteringslijn op basis van Glycolzuur, het fruitzuur, gewonnen uit suikerriet. In wetenschappelijke kringen is reeds lang bekend dat Glycolzuur het meest effectieve fruitzuur is voor cosmetisch gebruik. Omdat Glycolzuur de kleinste moleculaire structuur heeft van alle fruitzuren, bezit het het grootste vermogen om diep door te dringen in de huid.

Verwekende werking

Glycolzuur heeft een verwekende werking op dode huidcellen en helpt verklevingen tussen dode cellen op te lossen. Vervolgens dringt het door tot op de basaal cellenlaag (groeilaag) en stimuleert er de nieuwvorming van celmateriaal dusdanig dat een groot deel van de verweekte laag spontaan wordt afgestoten.

Zachtere en gezondere “nieuwe” huid

Abnormale verhoorning verhindert een optimale opschuiving van nieuw gevormde cellen en als zodanig ook een optimale huidstofwisseling, met als gevolg verstopping en ophoping. Meer dan 80% van de huidproblemen zijn hier aan toe te schrijven. Glycolzuur versterkt tegelijkertijd de dermis (huid) door het verbeteren/vermeerderen van collagene en elastine vezels. Hierdoor vervagen de bovenste lagen en er ontstaat een zachtere en gezondere “nieuwe” huid.

Anders dan gewone moisturizers, die maar tijdelijk het huidoppervlak bevochtigen, zorgen de producten van md formulations ervoor dat de droge en de door zon beschadigde huid in de diepere lagen wordt behandeld.

Benieuwd wat wij voor uw huid kunnen betekenen?

HUID nodigt u graag uit voor een gratis en vrijblijvend behandeladvies! Maak een afspraak via onze contactpagina of stuur een WhatsApp bericht naar 06 – 14175240